Politica de retur

Returnari

Dacă aveţi o problemă cu un produs comandat de la noi aveți posibilitatea de a returna produsul. Primul pas este completarea acestui formular de returnare.

Acest formular trebuie să fie completat în întregime, și vă vom răspunde prin e-mail sau telefon în termen de 3 zile lucrătoare cu instrucțiunile de returnare.

Formularul de retur este un model si nu este obligatoriu.

Informaţii despre comandă

 

Conform OG nr. 130/2000, republicata, consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, în cazul prestarilor de servicii, de la încheierea contractului. Singurele costuri care cad în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii unilaterale a contractului de catre consumator, fara alte cheltuieli suplimentare ( de ex. comisioane) cu exceptia cheltuielilor directe de returnare a produselor care se vor scadea din pretul platit.

Restituirea sumelor incasate, in cazul in care clientul nu doreste un alt produs, se va face prin banca/in numerar, conform solicitarii clientului

Atentie! Costurile aferente serviciului de curierat nu sunt returnabile.

Pot fi returnate produse care:

– nu depasesc termenul de 14 de zile de la data primirii;
– nu corespund specificatiilor mentionate in comanda;
– nu prezinta urme de lovire sau deteriorare;
– nu prezinta urme vizibile de uzura;
– ambalajul si etichetele de identificare ale produselor sunt integre;
– produsele returnate sunt în stoc si din acelasi lot.

Nerespectarea conditiilor de mai sus, precum si punerea produsului, prin orice mijloc, intr-o stare necorespunzatoare repunerii in vanzare, duce la refuzul returului.
Completeaza formularul de retur din contul tau daca ai un cont la noi, daca nu foloseste acest formular
Pentru alte informatii legate de returul produselor aveti posibilitatea transmiterii unei solicitari pe adresa de e-mail contact@evdeco.ro

    10% Reducere pentru comenzile de peste 499lei

    AUTENTIFICARE

    Nu ai inca cont?

    Consimțământul pentru cookie-uri cu Real Cookie Banner