Gama de servicii EvDeco

Servicii de prelucrare laser

DEBITARE LASER

Procesul de debitare cu laser este unul dintre cele mai rapide si mai precise pentru taierea unei mari varietati de materiale.

Executia unui numar mare de repere intr-un interval de timp foarte scurt este posibila datorita vitezei foarte ridicate de debitare a laserului.

Prin intermediul procesului de debitarii cu laser atat materialele lemnoase cat si cele plastice, de diferite grosimi, se sectioneaza, in functie de modelul stabilit.

 

GRAVARE LASER

Procesul de gravare cu laserul ofera durabilitate in timp si acuratete lucrarilor, fiind complexa si delicata in acelasi timp.

Aceasta procedura presupune inscriptionarea materialelor lemnoase si plastice cu desene prestabilite, cu ajutorul preciziei laserului ce poate realiza linii fine si d etalii minuscule.

Pentru a realiza detaliile fine ale unei lucrari se fixeaza raza laserului in grosimi si adancimi diferite.

GRAVARE DE SUPRAFATA

Procesul de gravure de suprafata presupune acoperirea uniforma a  suprafetelor lemnoase sau plastice cu o succesiune de gravuri de linie orizontale, foarte apropiate intre ele, de o densitate mare, intr-un timp mai mare de productie.

Suprafetele lemnoase vor capata o culoare maronie in zonele pe care laserul a trasat liniile orizontale, compunand modelul prestabilit.

FOTOGRAVURA

Procesul de fotogravura presupune gravarea suprafetelor gradient in baza unor imagini alb negru cu un contrast foarte mare si intotdeauna se vor obtine rezultate usor estompate, in comparatie cu modelul prestabilit.

Rezolutia si contrastul modelului prestabilit vor contribui la aspectul placut al fotogravurii si la calitatea produsului final.

De obicei, procesul de fotogravura se realizeaza pe materiale lemnoase si pe cele destinate gravurii.